Hore

Najlepšie slovenské masáže

Tantra Salóny

     Tantra je veľmi často vnímaná len z pohľadu sexuality a spája sa výhradne so sexom. Pravdou je, že tantra ďaleko prevyšuje rámec fyzického aspektu sexuality, pretože na základe prastarého učenia je to najmä duchovná náuka o spoznávaní samého seba, učí spoznávať svoje telo a podstatu bytia. Dalo by sa povedať, že cieľom je naučiť sa žiť a žiť tu a teraz, bez zbytočného zaťaženia mysle minulosťou, či budúcnosťou.


       

            Slovo tantra vzniklo spojením dvoch svojských sanskritských slov tattva a mantra, tattva je označenie pre vedu pojednávajúcu o kozmických princípoch, naopak mantra je zmyselnejším učením o mystických zvukoch a vibráciách.  





V tantra salónoch sa toto učenie pokúšame pochopiť a prijať skrz rozhovor a dotyky tantra masérky, alebo tantra maséra. Preciťujeme tantrickú masáž, ktorou dostáva naše telo prísun veľkej energie. Tantrická masáž pomáha odbúravať stres, ktorým sme dennodenne obklopení, dokáže premeniť pudovú sexuálnu energiu na vitálnu energiu, ale aj lieči sexuálne dysfunkcie vyvolané rôznymi psychickými blokmi a má ešte mnoho iných uzdravovacích schopností. Priamo pri tantrickej masáži cítime, uvoľnenie svalov a ich napätia, uvoľnenie od hlbokého stresu a upokojenie mysle.


V tantra salónoch sa ponúkané služby môžu líšiť, ale takmer vždy sa začína nejakým zoznamovacím rituálom, aby došlo k navodeniu dôvery a atmosféra sa upokojila od prvotného stresu z neznámeho prežitku. Klient si musí byť istý svojim rozhodnutím a masérovi, či masérke plne dôverovať. Ak prejde nervozita a klient je pokojný, tantra maséri využívajú na uvoľnenie jeho tela prírodné oleje, horúce uteráky alebo hladenie pierkami, prípadne kožušinami a to všetko je v rámci uvoľňujúcej a relaxačnej masáže.




Nie je tomu inak ani v hlavnom meste Slovenska v Bratislave. Určite nikoho neprekvapí, ak napíšem, že v Bratisalve majú tantra salóny veľmi slušné zastúpenie a naozaj nie je problém takýto salón nájsť. V každej časti Bratislavy sa nachádza minimálne jeden tantra salón, ale najväčším počtom sa môže pochváliť stred mesta. Hoci je tantra salónov pomerne hojné množstvo v Bratislave, nie všade dostanete tie isté služby. Rôzne masáže a rozličné prístupy sú obrazom toho, ako konkrétny tantra salón vníma tantrické učenie a čím sa zapodieva najviac.


Tantra salóny v Bratislave majú spoločné pravidlo, nevezmú na masáž nikoho, kto by trpel akýmikoľvek kožnými chorobami. Je to spôsobené tým, že tantra maséri skutočne masírujú nie len holými rukami, ale v mnohých prípadoch aj celým obnaženým telom. A kožné choroby sú ľahko prenosné, ale to určite viete. Ale čo neviete je, čo môžete očakávať v rozličných Bratislavských tantra salónoch a čo vás táto záležitosť bude stáť.

Sú tantra salóny, ktoré majú tak široký záber, že neviete, kde začať. Rôzne typy masáží sú len malou časťou ich zamerania. Venujú sa najmä kurzom a školeniam v oblasti tantrického učenia a vedú zaujímavé semináre. Dokonca majú vlastné workshopy, školy masáže alebo umenie meditácie. Niekde sa rozhodujete o tom, či chcete takéto, nazvime to záujmové krúžky, absolvovať súkromne, alebo v skupine, v iných tantra salónoch sú automaticky vedené individuálne. 



Vo veľa tantra salónoch sa stretnete s rituálmi tela, zväčša je to začiatok každej tantra masáže, ale sú aj špeciálne rituály zamerané zvlášť na mužov a zvlášť na ženy. Prečo je to rozdelené? Je to tým, že mužské libido, v tantre nazývané lingam, funguje na inom princípe ako ženský pohlavný orgán, nazývaný joni. Extra je aj prístup k mužskému, pevnému telu a ženskému jemnému, až vláčnemu telu. Obe pohlavia majú inú mieru tolerancie bolesti a aj keď sa vám to nezdá, ženy majú nižší prah bolestivosti ako muži. Je teda len dobré, ak sa tantra masáž môže zamerať špeciálne na jedno pohlavie a jedného človeka, čo nevylučuje partnerskú masáž, ale pri tej sú minimálne dvaja tantra maséri. Takže čím sa tieto masáže líšia? Rituál pre mužov je základná masáž, pri ktorej je muž tantra masérkou hýčkaný, rozmaznávaný a masérka v ňom prebudí sexuálnu energiu, o ktorej ani on sám netušil. Masáž je smerovaná k dosiahnutiu vrcholu za intenzívneho masírovania lingamu. Na rozdiel od veľkej intenzity s akou masérka postupuje u muža, u ženy je tantra masér veľmi nežný a za účasti množstva jemných dotykov, dovedie ženu k absolútnemu zážitku a vyvrcholeniu. Súčasťou takejto masáže je intímna masáž ženského joni. Takto by sme mohli pokračovať na párových masážach, masážach telo na telo alebo zájsť hlbšie do tajov štvorručných tantra masáží, ale to až niekedy nabudúce, pretože je toho skutočne neskutočne veľa. Ale majte na pamäti, že každý z nás si vyberie a nikto nebude sklamaný.




Aby som neopomenula vyššie spomínané ceny za tantra služby v tantra salónoch, pripravte sa, že to rozhodne nie je lacná záležitosť. Aspoň nie pre priemernú platovú triedu. Ceny sa pohybujú rôzne v závislosti od lokality, kde je tantra salón situovaný, alebo od kvality ponúkaných služieb, či od času a typu služby. Pohybujete sa v sumách od sedemdesiat eur až do výšky približne päťsto eur. Preto určite využite ich zľavy a akcie a nechajte sa unášať na vlnách uvoľňujúceho sebapoznania


Na stránkach cajocky.sk nájdete zoznam služieb zameraných na rôzne masáčne ponuky, dlhodobé masážne kontakty, dievčatá a spoločníčky, intímne, príjemné a senzuálne masáže, tantra a nuru masáže zo Slovenska. Všetky profily dievčat sú overené a ich masážne služby uspokoja každého muža. Nechajte sa rozmaznávať a splňte si najtajnejšie sny, túžby na niektorom z masáčných salónov.