Hore

Najlepšie slovenské masáže

Skúste to tvrdšie – aneb BDSM krok po kroku.

Pojem tvrdý sex, určite ste sa s ním stretli. Žena je na štyroch a muž do nej tvrdo doráža, pričom ju ťahá za vlasy a šepká jej to ucha nejaké nemravnosti. Tento scenár je dobre známy v mnohých spálňach. Ale čo robiť, keď cítite, že toto je málo?

Každý aspoň raz v živote zatúžil vyskúšať si služby profesionálnej dominy, ich sex ponuky sú na celom internete, napr. na čajočkách. Erotické služby sú v dnešnej dobe veľmi rozmanité a tak sa  veľmi často stretávame s výrazmi ako zlatý dážď – výraz pre praktiku zvanú piss, bondáž – zväzovanie alebo safeword – ľudovo nazývaná „stopka“. Tieto uvedené praktiky patria do kategórie BDSM, o ktorom sa píšu celé knihy a romány, napr. Päťdesiat odtieňov sivej. Poďme si teda rozobrať toto slovo dopodrobna a zobrať všetko pod drobnohľad. A tak vás pozývam do sveta, kde nič nieje tabu a kde sexualita dostáva úplne nový rozmer. Vstúpte, prosím.

B/D – Bondáž a disciplína.

Bondáž ( z angl. Bondage) patrí medzi najbežnejšie praktiky BDSM sveta. Partnerka pripútaná k posteli, ku stolčeku, pre tých odvážnejších aj k stromu na voľnom priestranstve. Predstava spútania v ľudoch vyvoláva vzrušenie, pre niektorých je uspokojením už samotný akt viazania, pocit bezmocnosti.. Nech je to akokoľvek, táto praktika sa  teší veľkému úspechu nielen vo svete BDSM, nájdeme ju aj v „klasických spálňach“. Disciplína k tomu nedeliteľne patrí, zviazaný partner vo svojej polohe je bezmocný, takže si s ním ten druhý môže robiť čo len chce. Vzrušujúce? Áno, nieste v tom samy.

Pokročilejšou technikou bondage je tvz. Shibari bondage , ako z názvu vyplýva, jedná sa o japonskú techniku umeleckého zväzovania , kde sa telo viaže do rôznych umeleckých obrazcov a polôh. Skôr ako o sex sa tu jedná o artistické stvárnenie toho, v akých polohách je telo schopné byť zviazané a áno, aj vo vzduchu!

 

D/S – Dominancia a submisivita

Tu výnimočne nejde o hmotnú praktiku. Tu ide o dušu, tu ide o človeka. Dominant (tvz. Top, alebo vrch) je ten, ktorý vo vzťahu jasne dominuje – určuje pravidlá, má nadvládu nad tým druhým , podriadeným partnerom. Submisív (tvz. Bottom, alebo spodok) je ten , ktorý preberá v tomto vzťahu úlohu podriadeného a poslušného. Funguje tu určitý koncept, aký poznáme z detstva. Poslúchaš = odmena , neposlúchaš = trest.

Celý tento vzťah funguje na dohode a výdatnej komunikácií, dominant musí dokonale poznať svojho submisívneho partnera. Pýtate sa či ide iba o dominantného muža a submisívnu ženu? Ste na omyle! V dnešnom svete je oveľa viac submisívnych  mužov, ako by ste sa mohli domnievať. Môže to byť aj váš večne uhundraný šéf, na pracovisku nepríjemný, a v posteli miluje výprasky na holú od profesionálnej dominy navlečenej v latexovom obleku zdravotnej sestričky.

V každej praktike BDSM je jeden dominant a jeden submisív, aj keď to navonok tak nevyzerá, skutočnosť môže byť úplne iná.

S/M – Sadomasochizmus

Slovíčko, s ktorým sme sa toľkokrát stretli, vo veľa knihách, v mnoho filmoch a seriáloch. Už sám Markýz Desade vo svojom slávnom románe spomínal o nádhere, ktorá sa zrodila v bolesti a utrpení. No my však sa jeho kontroverzným životom riadiť nebudeme a urobíme si o tom vlastný názor. Preneste sa do spomienok, ako vás partner prehol cez koleno a dal vám výprask, nie silný. Dychberúce, však? Veľká časť populácie považuje túto sexuálnu ponuku za mimoriadne dôležitú a nevedia si bez nej predstaviť svoj orgazmus, pričom ich mnoho ani bez tohto ten vrchol nedosiahne.  Praktika sa delí na dve roly – sadista a masochista.

Sadista – je to človek, ktorého vzrušuje pôsobiť bolesť partnerovi – bičík , placačka alebo holá ruka, nástrojov je mnoho, jedno je však vždy isté – tá rozkoš, keď sa partner bráni a dobrovoľne príma bolesť.

Masochista – človek, ktorý bolesť dobrovoľne príma a spôsobuje mu rozkoš – pocit bezmocnosti, byť v područí dominantného partnera a poslušne si bolesť užívať, nezriedkakedy stupňovanú až po určené hranice.

Tu však je najčastejšia kombinácia – sadomasochista- človek, ktorý rád bolesť dáva , ale aj berie ,dá sa povedať, že nikto nieje v tomto tvz. Čistý.

 

Ľudia sú rôzni, dominantní, submisívni, neutrálni, asexuálni… Existuje však ešte jeden pojem vo svete BDSM, čo sa týka roly a tým je SWITCH.

SWITCH – človek, ktorý je aj aj.

Určite poznáte to, keď si želáte partnerovi dominovať a zrazu byť pre neho poslušnou hračkou, cítite sa dobre v obidvoch úlohách a  chcete si len užívať výhody tejto perverznej jebačky. Predstavujeme vám switcha – nie príliš častého. Žiadny aspekt v ňom neprevažuje, resp. minimálne a vie sa dobre prispôsobiť situácií , aby to prinášalo potešenie skutočne obom partnerom. Možno aj váš muž sa chce stať na pár chvíľ vašim poslušným otrokom alebo vaša žena chce byť zlá mrcha vo vysokých ihliciach a s bičom v ruke.

Nech je BDSM v spoločnosti vnímané akokoľvek , nejde o násilie. Ide o dohodu dvoch partnerov a spoločné prežitie krásnych chvíľ pre oboch, aj keď trochu netradične. To, že vám dá partner facku v posteli je predsa iné, ako keď vám ju dá v záchvate zlosti pri hádke. Nemenej dôležité je partnera poznať a zistiť, či vlastne o takéto praktiky stojí. Pre niekoho je BDSM korením, pre niekoho životom a pre niekoho samozrejme – na míle vzdialeným a nepochopiteľným druhom uspokojenia.

Ak sa túžite dozvedieť viac , je jedno či ste zo Žiliny alebo z Nitry, či využívate sex priváty alebo žijete usporiadaným manželským životom, čítajte náš perverzný seriál ďalej. Radi vás  znovu uvítame a prevedieme inými zákutiami tohto tajomného životného štýlu.

Na stránkach cajocky.sk nájdete zoznam služieb zameraných na rôzne masáčne ponuky, dlhodobé masážne kontakty, dievčatá a spoločníčky, intímne, príjemné a senzuálne masáže, tantra a nuru masáže zo Slovenska. Všetky profily dievčat sú overené a ich masážne služby uspokoja každého muža. Nechajte sa rozmaznávať a splňte si najtajnejšie sny, túžby na niektorom z masáčných salónov.