Hore

Najlepšie slovenské masáže

Sexuálne polohy 1. časť

Sex v dnešnej dobe pozná takmer každý z vás. Veľa ľudí začína experimentovať a v sexe stále objavuje nové polohy a nové chúťky. Nie len so životným partnerom, ale aj s pomocou sex privátov. Je to úplne prirodzené a vôbec sa za to nemusíte hanbiť. V láske a sexe treba predsa vyskúšať všetko. Teraz vám tu prinášame tie najznámejšie, ale aj najnovšie sexuálne polohy. Samozrejme iba to najlepšie.

 

Misionárska poloha – žeby klasika?

 Mnohí z vás považujú misionársku polohu za klišé, či obyčajnú klasiku. Nie je to však úplne tak. Aj misionárska poloha má svoje čaro. Najčastejšie ju využívajú zaľúbené páry, alebo páry, ktoré neradi experimentujú. Patrí medzi najobľúbenejšie polohy na svete. Je to poloha, kedy že pokojne leží na chrbte a má rozkročené nohy. Muž leží na nej a penisom priráža do jej vagíny. Pozícia, ktorá viac vyhovuje ženám, pretože takmer nič pri nej nemusia robiť, iba si užívať sex.

Psík – či poloha na kolenách?

 Tiež veľmi obľúbená poloha, ale tento krát viac pre mužov. Muži majú radi pocit dominantnosti. Toho, že sú niečo viac ako ženy a že majú navrch. To, že ženy pred nimi je na kolenách a má vypučený zadok ich neskutočne vzrušuje. Môžu ju búchať po zadku a pritom si užívať krásny sex. Názov poloha na psíka, je práve preto, že žena pri nej vyzerá ako psík, lebo je na štyroch. Pre niektoré ženy, to je bolestivejšia poloha, lebo penis ma oveľa lepší prienik až hlboko dnu, ale pri uvoľnení, si to vedia aj ženy krásne užívať.

Žehlička

 Ak chcete polohu, ktorá je pre čajočky ideálna, táto patrí určite medzi jednu z nich. Žena leží na bruchu. Má mierne pokrčené kolená a nadvihnutú panvu. Vhodné je použiť vankúšik, pre pohodlie ženy na nadvihnutie panvy. Muž sa nachádza nad ženou a ruky ma opreté vedľa nej. Ide o celkovo pohodlnú pozíciu a ženy ju skutočne milujú.

Praclík

 Poloha, ktorú ženy tiež milujú. Muž si kľakne a rozkročí sa nad jej ľavú nohu, zatiaľ čo ona leží na boku. Jej ohnutá pravá noha je okolo mužovho pása. Umožňuje to ľahší prístup k jej vagíne. Táto poloha je odvodená od klasickej misionárskej polohy. Pri tejto polohe máte zároveň aj krásny výhľad na ženské telo.

 

Kliešte – alebo žena navrch?

 Poloha, kedy žena je tou dominantnou a je navrchu, ona rozhoduje o rýchlostí a pohybe. Muž leží na chrbte a žena je hore. Rozkročená cez jeho penis. Môže byť kolenami opretá o posteľ, ale môže byť aj na chodidlách, ako keby drepovala. To je ďalšia pozícia, ktorá je odvodená od tejto. Vtedy ma žena ešte lepší prístup k penisu a môže vojsť úplne celý do jej vagíny. Od tejto polohy je odvodená aj ďalšia. Stačí ak sa v takejto istej pozícii otočíte mužovi chrbtom, čiže teraz bude mať výhľad na váš zadok. A vykonávate tie isté pohyby ako predtým. Tieto polohy majú radi ako ženy tak aj muži. Skúste pri tejto erotickej polohe aj zavrtieť zadkom. Nemusíte iba neustále prirážať hore a dole. Skúste ísť aj do boku a neustále skúšajte nové veci. Uvidíte, že sa to mužovi bude páčiť. Stačí pozorovať ako sa tvári a vy sa môžete stať bohyňou sexu. Čajočky takéto sex ponuky už dávno poznajú ;)

Zaujímavé české videá

Na stránkach cajocky.sk nájdete zoznam služieb zameraných na rôzne masáčne ponuky, dlhodobé masážne kontakty, dievčatá a spoločníčky, intímne, príjemné a senzuálne masáže, tantra a nuru masáže zo Slovenska. Všetky profily dievčat sú overené a ich masážne služby uspokoja každého muža. Nechajte sa rozmaznávať a splňte si najtajnejšie sny, túžby na niektorom z masáčných salónov.