Hore

Najlepšie slovenské masáže

Sex v kuchyni a inde

SEX NA NETRADIČNÝCH MIESTACH

 

Vraví sa že koľko ľudí toľko chutí. Toto pravidlo platí obzvlášť v oblasti zvanej erotika, sex, intimita. Perverzné chúťky a predstavy z času na čas prepadnú každého z nás. Je to prirodzený prejav našej psychiky, fantázie e erotických predstáv či snov. Je to skrytá túžba po zmene a objavovaní nových erotických podnetov, zážitkov a skúseností.

V niektorých prípadoch a u niektorých jedincov bývajú tieto predstavy značne perverzné až úchylné násilné a sadomasochystické . Pokiaľ to je len v rovine predstáv, túžob a snov je to ešte relatívne v poriadku ale musíme byť veľmi opatrní a zdržanliví aby sme pri ich skutočnej realizácii niekomu neublížili a nekonali proti vôli svojho sexuálneho partnera spolutrtkáča či súložnice.

Vždy majme na pamäti čo by tomu Pán boh, Ježiš Kristus a svätý otec, pápež povedal.

Tak či onak, či sa nám to páči alebo nie, ľudia odjakživa vykonávali sex a súlož na najrôznejších netradičných miestach a rôznymi spôsobmi. Či už to bolo na verejnosti, na nebezpečných miestach, na pracovisku, v prírode, na strome, na prebúdzajúcej sa sopke, v dopravných prostriedkoch, na strechách vo vzduchu či pod vodou.

Azda najmenej nebezpečný je sex, súlož či masturbácia za dverami svojho bytu a domova, na priváte, napríklad aj v kuchyni. Tam práve môžeme využiť kuchynské náradie a nástroje ako erotické pomôcky počnúc varechou a končiac rôznymi habarkami a doštičkami. Len v tej kuchyni sa pre istotu vyhnime ostrým nožom, ihliciam, vidličkám a vývrtke. Mohlo by to dopadnúť zle nedobre.

Prajeme vám mnoho krásnych sexi zážitkov na miestach kde to nerobíte tak často alebo pravidelne.

Na stránkach cajocky.sk nájdete zoznam služieb zameraných na rôzne masáčne ponuky, dlhodobé masážne kontakty, dievčatá a spoločníčky, intímne, príjemné a senzuálne masáže, tantra a nuru masáže zo Slovenska. Všetky profily dievčat sú overené a ich masážne služby uspokoja každého muža. Nechajte sa rozmaznávať a splňte si najtajnejšie sny, túžby na niektorom z masáčných salónov.