Hore

Najlepšie slovenské masáže

Toto by ste nečakali! 5 šokujúcich faktov v sexe.

Leto je za nami. Obdobie plné zážitkov, prázdnin, dovoleniek, čas strávený s našimi priateľmi alebo partnermi. Telplo žhaví naše bunky a sexuálny apetít sa v tomto období šíri oveľa viac, ako v iné ročné obdobia. Nie je to však iba leto. Na sex máme chuť všetci a stále a ako sa hovorí, kto nie, ten klame.

Sex je okrem veľmi príjemnej činnosti a téma takmer každého rozhovoru, dostáva sa všade, vrátane médií. Takisto, ako každá iná téma, aj sex je opradený obrovským množstvom zaujímavostí. Vďaka sexu, čiže pohlavnému styku sme schopné sa rozmnožovať. Tento fakt je však paradoxný s tým, že ženské telo, a telo vôbec je naprogramované tak, aby sa bránilo pred cudzorodými predmetmi a výnimkou nie sú ani mužské spermie. 

Jednoducho do ženského tela nepatria. Keď sa tak stane, bunky zo ženského tela na ne útočia a snažia sa ich zliknividovať, čím sa aktivuje imunitný systém. Teraz sa dostanem k jadru veci. Orálnym sexom sa dá zvyšovať plodnosť u žien. Ako je to možné? Žena pri orálnom styku prehĺta spermie, čím si priamo posilňuje iminutný systém. Môže tak urobiť oveľa viackrát, ako pred samotným počatím.


Tým pádom ostáva spermiám oveľa ľahší prienik skrz ženské pohlavné ústrojenstvo a šanca splynúť s vajíčkom sa výrazne zvyšuje. Dokonca túto metódu odporúčajú aj niektoré sexuológovia, keď majú problém otehotnieť. Mužom to samozrejme problém nerobí. Ešte chvíľu ostaneme pri orálnom sexe. Štatistiky totiž dokazujú, že 1 zo 400 mužov by si vedel spraviť sám sebe orálny sex.


Väčšine mužov to príde odporné a ani prinajmenšom po tom netúži, no určite každý z nich aspoň raz rozmýšľal, či by si na svoj penis dočiahli ústami. Jedna z najčastejšie kladených otázok čo sa sexu týka, je, aký je vlastne rozdiel, medzi ženským a mužským orgazmom. Nikto to doteraz nevie 100% potvrdiť, ale hovorí sa, že mužský orgazmus je až 4x kratší, ako ten ženský. Mužský orgazmus trvá v priemere 6 minút a ženy si môžu pôžitok vychutnať dokonca až celých 23 sekúnd, nehovoriac o mnohonásobných orgazmoch, čo síce nedokáže mať každá, ale nájde sa pár šťastných. 

 

Penis je ževraj dokonca až dvojnásobne menej citlivejší, ako ženský klitoris, čo môže mnoho vysvetľovať. Na ženskom klitorise sa nachádza až 8000 nervových zakončení. Muži často trpia teóriou, že čím väčší penis majú, tým väčšie uspokojenie prežíva partnerka, alebo že si ich vyberajú na základe ich dĺžky. Toto všetko sú fakty, ktoré vôbec nemusia spolu súvisieť.

Takže veľkosť nerozhoduje?

Ženská vagína má bod G približne v 8cm dĺžky. Vagína ako taká má približne 13cm hĺbku a ženy priznávajú, že pokiaľ mal ich partner viac než priemerný penis, sex im často spôsoboval bolesť. Je to čisto záležitosť mužského ega, kde ich hreje pohľad na svoju pýchu, keď si ju ešte môžu porovnať s inými mužmi, napríklad na toaletách. Samozrejme, len jedným očkom. Vekom sa však každého penis zmenší v priemere o 2cm. Spôsobuje to prirodzené ochabovanie svalstva a tkanív a tiež znížená sexuálna aktivita. Tu však platí pravidlo, že muži s menším penisom mávajú mohutnejšiu a viditeľne väčšiu erekciu, ako muži s väčším penisom. Veľký penis sa pri erekcii o toľko nezväčší. Ako sa vravieva - malý žobrák chodí s veľkou palicou.


Zlomenina penisu? Žiadny mýtus!

 Pri sexe si rozhodne treba dávať pozor na menšie nehody, ktoré si skôr či neskôr každý zažije. Jednu z nich by ste však zažiť nechceli. Zlomenie penisu neni len mýtus, je to fakt, ktorý sa môže veľmi jednoducho stať, pokiaľ si naň vaša priateľka nesprávne sadne a krvou naliate tkanivo jednoducho praskne a takáto “zlomenina” sa sádrou vyriešiť nedá. Nie nadarmo sa hovorí - cvičením k dokonalosti.


Rovnako to platí aj pri penise a jeho vitálnosti. Sexuálna nečinnosť môže dokonca spôsobiť jeho mierne zmenšenie. Dochádza tak k slabému prekrvovaniu a okysličovaniu tkaniva. Vyrieši to pravidelný sex, alebo hoci aj masturbácia. 

Na stránkach cajocky.sk nájdete zoznam služieb zameraných na rôzne masáčne ponuky, dlhodobé masážne kontakty, dievčatá a spoločníčky, intímne, príjemné a senzuálne masáže, tantra a nuru masáže zo Slovenska. Všetky profily dievčat sú overené a ich masážne služby uspokoja každého muža. Nechajte sa rozmaznávať a splňte si najtajnejšie sny, túžby na niektorom z masáčných salónov.